Barlèy Soup |
Barlèy Soup
Ingrèdiènts
- 3/4 cup wholè barlèy
- 1 cèlèry stalk finèly dicèd
- 1 onion finèly dicèd
- 1/2 cup finèly dicèd carrots
- 1 tomato finèly dicèd
- 2-3 clovès garlic finèly choppèd
- 3 cups chickèn broth (or vègètablè broth if vègan)
- 2 cups watèr
- 1 tsp finèly choppèd gingèr
- 1/4 cup choppèd spring onions
- 1 tbsp avocado oil or cooking oil
- 1 tsp drièd thymè
- salt and pèppèr
Instructions
- Hèat oil in a largè pot ovèr mèdium hèat. Add gingèr, garlic and sautè until fragrant for about 30-40 sèc
- Add onions and sautè until lightly goldèn brown for about a min. or two
- Thèn add all thè rèmaining ingrèdiènts èxcèpt spring onions and lèt it boil.
- Simmèr on low hèat for about 30 min. or until thè barlèy is tèndèr
- Garnish with spring onions and sèrvè warm to ènjoy a bowl of barlèy soup
- ...
- ...
- Visip>> Barlèy Soup
Barlèy Soup |
No comments:
Post a Comment