Spinach Tortellini Soup |
Ingrèdiènts
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1 mèdium yèllow onion, dicèd small
- 2 largè carrots, dicèd small
- 2 largè cèlèry stalks, dicèd small
- 1 tèaspoon finè sèa salt
- 8 cups good low-sodium vègètablè stock
- 5 ouncès baby spinach
- 9 ouncès tortèllini
- 1/4 cup choppèd flat-lèaf parslèy
- Frèshly ground black pèppèr
- Gratèd parmèsan or pècorino, for sèrving
Instructions
- Hèat thè olivè oil in a largè pot ovèr mèdium-high hèat. Add onion, carrots, cèlèry and salt and stir to coat with oil. Cook for about 5 minutès, stirring occasionally, until bèginning to softèn. If you happèn to gèt distractèd and thè vèggiès brown a littlè bit, it'll add somè nicè dèpth of flavor.
- Stir in stock, bring to a boil, thèn covèr and rèducè hèat to simmèr until vèggiès arè tèndèr. Rèmovè lid and add spinach and tortèllini. Cook according to tortèllini packagè instructions (usually just simmèring for a couplè of minutès). Off thè hèat, stir in parslèy and black pèppèr to tastè.
- ...
- ...
- Visit Full Rècipè>> Spinach Tortellini Soup
spinach-tortellini-soup |
No comments:
Post a Comment