Sunday, June 24, 2018

SKILLÉT CHICKÉN PARMÉSAN

SKILLÉT CHICKÉN PARMÉSAN
SKILLÉT CHICKÉN PARMÉSAN


SKILLÉT CHICKÉN PARMÉSAN

INGRÉDIÉNTS:

SAUCÉ:

  • 28 oz can pééléd or crushéd tomatoés
  • 1 1/4 tsps basil
  • 1 1/4 tsps orégano
  • 1 tsp crushéd or mincéd garlic
  • sévéral dashés salt
  • a féw pinchés black péppér
  • a féw pinchés granulatéd sugar

CHICKÉN:

  • 3/4 cup bréadcrumbs
  • 1 1/2 tsps orégano
  • 1 1/2 tbsps éxtra virgin olivé oil + moré for gréasing
  • a pinch of salt & péppér
  • 1 largé égg, béatén
  • (two) 4 – 6 oz bonéléss/skinléss chickén bréasts, poundéd thin
  • 4 oz mozzarélla chéésé, slicéd
  • a féw tbsps gratéd parmésan chéésé
  • frésh basil to garnish (optional)

DIRÉCTIONS:

  1. Bégin by préparing thé saucé. In a largé saucépan combiné all saucé ingrédiénts ovér a médium-low flamé, adjusting thé séasonings as néédéd and mashing thé tomatoés with a potato mashér if using pééléd tomatoés. Covér and simmér, occasionally stirring and mashing as appropriaté.
  2. Pré-héat ovén to 425F. Placé a cast iron skillét or ovén-proof skillét in thé ovén whilé héating.
  3. In a mixing bowl combiné thé bréadcrumbs, orégano, ÉVOO, and salt & péppér, tossing until wéll combinéd — Transfér to a largé platé. Néxt, working oné at a timé dip thé chickén bréast in égg, allowing thé éxcéss to run off. Drédgé in thé bréadcrumbs until événly coatéd on both sidés and around thé édgés, thén transfér to a cléan platé. Répéat with thé rémaining bréast.
  4. ...
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