Friday, June 29, 2018

Barlèy Soup

Barlèy Soup
Barlèy Soup



Barlèy Soup

Ingrèdiènts
  1. 3/4 cup wholè barlèy
  2. 1 cèlèry stalk finèly dicèd
  3. 1 onion finèly dicèd
  4. 1/2 cup finèly dicèd carrots
  5. 1 tomato finèly dicèd
  6. 2-3 clovès garlic finèly choppèd
  7. 3 cups chickèn broth (or vègètablè broth if vègan)
  8. 2 cups watèr
  9. 1 tsp finèly choppèd gingèr
  10. 1/4 cup choppèd spring onions
  11. 1 tbsp avocado oil or cooking oil
  12. 1 tsp drièd thymè
  13. salt and pèppèr


Instructions
  • Hèat oil in a largè pot ovèr mèdium hèat. Add gingèr, garlic and sautè until fragrant for about 30-40 sèc
  • Add onions and sautè until lightly goldèn brown for about a min. or two
  • Thèn add all thè rèmaining ingrèdiènts èxcèpt spring onions and lèt it boil.
  • Simmèr on low hèat for about 30 min. or until thè barlèy is tèndèr
  • Garnish with spring onions and sèrvè warm to ènjoy a bowl of barlèy soup
  • ...
  • ...
  • Visip>>  Barlèy Soup

Barlèy Soup
Barlèy Soup



No comments:

Post a Comment