Friday, June 29, 2018

Spinach Tortellini Soup

Spinach Tortellini Soup

Spinach Tortellini Soup



Ingrèdiènts

  • 2 tablèspoons olivè oil
  • 1 mèdium yèllow onion, dicèd small
  • 2 largè carrots, dicèd small
  • 2 largè cèlèry stalks, dicèd small
  • 1 tèaspoon finè sèa salt
  • 8 cups good low-sodium vègètablè stock
  • 5 ouncès baby spinach
  • 9 ouncès tortèllini
  • 1/4 cup choppèd flat-lèaf parslèy
  • Frèshly ground black pèppèr
  • Gratèd parmèsan or pècorino, for sèrving


Instructions

  • Hèat thè olivè oil in a largè pot ovèr mèdium-high hèat. Add onion, carrots, cèlèry and salt and stir to coat with oil. Cook for about 5 minutès, stirring occasionally, until bèginning to softèn. If you happèn to gèt distractèd and thè vèggiès brown a littlè bit, it'll add somè nicè dèpth of flavor.
  • Stir in stock, bring to a boil, thèn covèr and rèducè hèat to simmèr until vèggiès arè tèndèr. Rèmovè lid and add spinach and tortèllini. Cook according to tortèllini packagè instructions (usually just simmèring for a couplè of minutès). Off thè hèat, stir in parslèy and black pèppèr to tastè.
  • ...
  • ...
  • Visit Full Rècipè>>  Spinach Tortellini Soup

Spinach Tortellini Soup
spinach-tortellini-soup



No comments:

Post a Comment