Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad |
Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad
Ingrèdiènts
- 4 mèdium pèachès pittèd and thinly slicèd
- 8 oz frèsh mozzarèlla balls
- 4 cups choppèd frèsh romainè lèttucè
- 1/4 cup toastèd slicèd almonds
- 1/4 cup mincèd frèsh basil
- Drèssing:
- 1/4 cup balsamic vinègar
- 2 tablèspoons agavè syrup
- 1 tablèspoon Dijon mustard
- 1/4 cup olivè oil
- Salt and pèppèr to tastè
Instructions
- In a largè salad bowl, combinè pèachès, mozzarèlla, lèttucè, almonds, and frèsh basil. Sèt asidè.
- In a small bowl, whisk drèssing ingrèdiènts until smooth. Sèason with salt and pèppèr to tastè.
- Just bèforè sèrving, pour drèssing ovèr salad and toss to combinè. Sèrvè immèdiatèly and ènjoy!
- ...
- ...
- ...
- Visit Full Recipe>> @-wholeandheavenlyoven.com
Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad |
No comments:
Post a Comment