Thursday, June 28, 2018

Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad

Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad
Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad


Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad

Ingrèdiènts

  • 4 mèdium pèachès pittèd and thinly slicèd
  • 8 oz frèsh mozzarèlla balls
  • 4 cups choppèd frèsh romainè lèttucè
  • 1/4 cup toastèd slicèd almonds
  • 1/4 cup mincèd frèsh basil
  • Drèssing:
  • 1/4 cup balsamic vinègar
  • 2 tablèspoons agavè syrup
  • 1 tablèspoon Dijon mustard
  • 1/4 cup olivè oil
  • Salt and pèppèr to tastè


Instructions

  • In a largè salad bowl, combinè pèachès, mozzarèlla, lèttucè, almonds, and frèsh basil. Sèt asidè.
  • In a small bowl, whisk drèssing ingrèdiènts until smooth. Sèason with salt and pèppèr to tastè.
  • Just bèforè sèrving, pour drèssing ovèr salad and toss to combinè. Sèrvè immèdiatèly and ènjoy!
  • ...
  • ...
  • ...
  • Visit Full Recipe>>    @-wholeandheavenlyoven.com


Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad
Summèr Pèach Balsamic Caprèsè Salad

No comments:

Post a Comment