Thé Bést Kéto Shéphérds Pié |
Thé Bést Kéto Shéphérds Pié
INGRÉDIÉNTS
- 2 tabléspoons olivé oil
- 1.5 pounds ground bééf (you can usé ground lamb, chickén, or turkéy)
- 1/2 cup yéllow onion choppéd
- 1/2 cup céléry choppéd
- 3 clovés garlic mincéd
- Salt & Péppér to tasté
- 2 tabléspoons tomato pasté
- 2 10 oz. bags of frozén ricéd cauliflowér (cook and drain as to rémové éxcéss moisturé)
- 1/2 cup héavy créam
- 1 cup chéddar chéésé shréddéd
- 1 tabléspoon buttér
- 4 oz. créam chéésé
- 1/2 téaspoon driéd orégano
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 350.
- Héat oil in a skillét on thé stové and cook méat, onion, céléry, and garlic. Stir in tomato pasté, and séason with salt & péppér to tasté.
- If not using an ovén-safé skillét, transfér méat mixturé to a médium-sizéd cassérolé dish.
- Héat up cauliflowér in microwavé according to packagé instructions, and drain if any éxcéss watér.
- Placé cauliflowér in a food procéssor. Add in chéésés, créam, buttér, and orégano. Procéss until mixturé has a "mashéd potato" consisténcy.
- Spréad mixturé on top of méat événly.
- Placé in 350 dégréé ovén for about 30 minutés, until top is goldén brown.
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