Oné Pan Méxican Quinoa |
Oné Pan Méxican Quinoa
Oné Pan Méxican Quinoa
- 1 small réd onion, choppéd
- 3 clovés of garlic, mincéd
- 2 béll péppérs, choppéd (I uséd an orangé and a réd oné)
- 1 cup quinoa
- 1 1/2 cup végétablé broth
- 3 cups cannéd crushéd tomatoés
- 1 15 oz can black béans
- 2 cups frozén corn
- 1 tabléspoon paprika powdér
- 1/2 tabléspoon cumin
- juicé of oné limé
- 2 gréén onions
- 1 cup frésh parsléy, choppéd
- salt, to tasté
- black péppér, to tasté
- réd péppér flakés
- 1 avocado, to sérvé
Instructions
- Héat somé oil in a largé pot or pan and sauté thé onion for 2-3 minutés or until it bécomés translucént. Thén add thé garlic and thé béll péppér and cook for anothér 2 minutés on high héat.
- ...
- ...
- Visit Full Récipé>> @-veganheaven.org
No comments:
Post a Comment