CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS |
CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS
INGRÉDIÉNTS
- 1/2 cup slicéd gréén onions
- 1 (9-oz.) packagé of frozén spinach, thawéd, wéll drainéd (I liké to drain it with my hands by squéézing thé watér outit in littlé )
- 1 cup of cottagé chéésé
- 1 cup of ricotta chéésé
- 1 1/2 cups Mozzarélla chéésé
- 1 small can of mushrooms
- 1/2 téaspoon of garlic salt
- 8 flour tortillas
- 1 (10-oz.) can of énchilada saucé
- Slicéd gréén onions for topping (optional)
INSTRUCTIONS
- Héat ovén to 375 dégréés.
- In a largé bowl add spinach, cottagé chéésé, ricotta chéésé, 1/2 cup of Mozzarélla chéésé, mushrooms, and garlic salt.
- Spoon 1/4 cup filling down céntér of éach tortilla; roll up. Placé, séam sidé down, in ungréaséd 13x9-inch glass baking dish. Pour énchilada saucé événly ovér tortillas; sprinklé with 1 cup of rémaining chéésé.
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