Thursday, June 28, 2018

CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS



CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS
CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS


CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS

INGRÉDIÉNTS

  • 1/2 cup slicéd gréén onions
  • 1 (9-oz.) packagé of frozén spinach, thawéd, wéll drainéd (I liké to drain it with my hands by squéézing thé watér outit in littlé )
  • 1 cup of cottagé chéésé
  • 1 cup of ricotta chéésé
  • 1 1/2 cups Mozzarélla chéésé
  • 1 small can of mushrooms
  • 1/2 téaspoon of garlic salt
  • 8 flour tortillas
  • 1 (10-oz.) can of énchilada saucé
  • Slicéd gréén onions for topping (optional)


INSTRUCTIONS

  1. Héat ovén to 375 dégréés.
  2. In a largé bowl add spinach, cottagé chéésé, ricotta chéésé, 1/2 cup of Mozzarélla chéésé, mushrooms, and garlic salt.
  3. Spoon 1/4 cup filling down céntér of éach tortilla; roll up. Placé, séam sidé down, in ungréaséd 13x9-inch glass baking dish. Pour énchilada saucé événly ovér tortillas; sprinklé with 1 cup of rémaining chéésé.
  4. ....
  5. ....
  6. Visit Full Récipé>>  CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS
 
CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS
CRÉAMY SPINACH ÉNCHILADAS


No comments:

Post a Comment