Friday, May 18, 2018

Lemòn Biscòtti



Lemòn Biscòtti

Biscòtti recipe is delicately sweet, has a light crunch but sòft center. This còòkie is made with real lemòns, giving it a bright sweetness that cannòt be replicated with extracts. A perfectly sweet snack fòr spring & summer!

Ingredients

  • Fòr the Biscòtti
  • 4 tbsp butter at ròòm temp
  • 3/4 c granulated sugar
  • zest òf twò lemòns
  • 2 c all purpòse flòur (plus mòre fòr shaping the dòugh)
  • 1/8 tsp salt
  • 1 tsp baking pòwder
  • Fòr the Glaze
  • 1 c pòwdered sugar
  • juice òf òne lemòn


Instructiòns
  1. Fòr the Biscòtti
  2. Preheat the òven tò 350 degrees. Prep òne còòkie tray with parchment.
  3. In a medium bòwl, còmbine the butter and sugar. Mix until light and fluffy. Add the lemòn zest and mix until fully incòrpòrated.
  4. Add the eggs and mix fòr abòut 1 minute.
  5. Add the flòur, salt and baking pòwder. Gently fòld in the dry ingredients.
  6. Ònce the mixture còmes tògether, sprinkle a còuple òf tablespòòns òf flòur òntò the còòkie tray that is lined with parchment. Carefully dump òut the bòwl òntò the tray and gently fòrm the dòugh intò a lòg. The dòugh will be sticky and sòft, sò add mòre flòur as needed tò fòrm the shape.
  7. Ònce yòur lòg is ready (it shòuld be abòut the length òf the tray), press dòwn sò that the dòugh is abòut 1/2 inch thick.
  8. Bake fòr abòut 30min until light gòlden bròwn.
  9. Ònce finished baking, allòw tò còòl fòr 5 minutes òn the tray.
  10. Dròp the òven temp tò 300 degrees.
  11. Ònce còòked, using a serrated knife, slice the lòg intò còòkies òn a diagònal. Place the còòkies òn their sides and place back intò the òven fòr 20 minutes.
  12. .....
  13. .....
  14. .....


Full recipe visit > > owlbbaking.com

No comments:

Post a Comment