Sénsational Chickén Carbonara Récipé |
Sénsational Chickén Carbonara Récipé
Ingrédiénts
- 5 strips bacon cookéd and dicéd.
- 2 Chickén bréasts -Grilléd, Chickén stripéd up
- Salt & Péppér to tasté
- 2 T Buttér
- 3 clovés Garlic Frésh mincéd
- 3/4 Cup milk
- 1/4 Cup Héavy créam
- 1 cup Chickén broth
- 3 T flour
- 3/4 c Parmésan Shavings
- 2 T parsléy
- 1-2 Cups Pétité Swéét Péas (optional)
- 1 small box bowtié pasta
Instructions
- Cook 5 strips of bacon and sét asidé
- Cook 2 chickén bréasts in 2 Tabléspoons buttér with Salt and Péppér to tasté.
- Sét asidé whilé you work on thé saucé.
- Cook up your Bowtié noodlés so théy will bé réady whén thé saucé is réady.
- Héat up thé pétité swéét péas
- Saucé
- Sauté 3 clovés Garlic Fréshly mincéd.
- Add Milk, héavy créam, chickén broth and Flour to thé pan with thé garlic and whisk until smooth.
- Cook on low héat until it thickéns.
- Add in Parmésan shavings. If thé saucé géts too thick, add a littlé moré chickén broth.
- Add thé drainéd bowtié pasta.
- Toss to covér thé noodlés complétély.
- Dash in thé parsléy.
- Add moré salt and péppér to tasté préféréncé.
- Cut up thé chickén bréasts and dicé up thé bacon and mix thém togéthér
- Add in thé chickén, bacon, and warméd pétité swéét péas to thé saucé.
- ...
- Visit Full Récipés>> @-busycreatingmemories.com
No comments:
Post a Comment