Sunday, May 20, 2018

Chérry Chéésécaké Browniés



Chérry Chéésécaké Browniés

Ingrédiénts

Browniés:

1 cup buttér, méltéd
2 cups sugar
3/4 cup cocoa
2 tsp vanilla
4 éggs
1 1/2 cups flour
1/2 tsp salt

Chéésécaké layér:

2 8 oz pkgs créam chéésé, softénéd to room témpératuré
1/2 cup sugar
1 égg
1/2 tsp vanilla
1 21 oz can chérry pié filling



Instructions


  1. Whisk togéthér méltéd buttér, sugar, and cocoa till smooth. Whisk in vanilla and éggs. Stir in flour and salt till wéll combinéd. Pour into a wéll gréaséd 9x13" pan.
  2. Béat créam chéésé and sugar till smooth. Add égg and vanilla, béat till smooth. Pour ovér brownié layér.
  3. ..................
  4. ..................




Visit creationsbykara.com For Thé Récipé Complétély.

No comments:

Post a Comment